2310437000 Μιχαλακοπούλου 14, Καλαμαριά neaxionatiplintiria@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ & ΣΑΛΟΝΙΩΝ 


Ας ξεκινήσουμε στο ότι από τον επαγγελματία θα πρέπει να ζητάτε βιοκαθαρισμό ή οικολογικό καθαρισμό και όχι βιολογικό καθαρισμό ο οποίος είναι ορός που χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό των λυμάτων.

Η πολυετή παρουσία μας στο χώρο, μας καθιστά ένα από τα καλύτερα πλυντήρια στη Θεσσαλονίκη στις υπηρεσίες καθαρισμού.

Τι είναι λοιπόν ο βιοκαθαρισμος;
Είναι ο βαθύς καθαρισμός που αφαιρεί όλους τους μικροοργανισμούς, παράσιτα επιβλαβής για την υγεία μας, όπως γύρη, ακαρεα, μικρόβια, μύκητες ακαθαρσίες που αφήνουν έμβιοι οργανισμοί άλλα και το ίδιο μας το σώμα.

Χρησιμοποιούμε καθαριστικά φιλικά προς το περιβάλλον τον άνθρωπο και τα ζωάκια. Απομακρύνονται οσμές από ουρά λεκέδες μονό και εφόσον ο πελάτης προνόησε να τον αντιμετωπίσει εγκαίρως. Είναι πολύ σημαντικό να ενημερωθεί ο επαγγελματίας από τι έγινε ο λεκές για να προβεί στην εξάλειψή του αν είναι εφικτό.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  Σκεφτείτε πόσες ώρες την ημέρα περνάτε πάνω στον καναπέ ή στο στρώμα σας!

Μία φορά το χρόνο τουλάχιστον απαιτείται ο καθαρισμός του στρώματος σας. Το κόστος είναι πολύ μικρό σε σχέση με το κόστος που πληρώνεται για την υγεία σας και την ταλαιπωρία των αλλεργιών.

Έτσι προνοουμε μαζί με το ετήσιο καθάρισμα των χαλιών-παπλωμάτων μας και την περιποίηση-καθαριότητα-απολύμανση των στρωμάτων μας ειδικά στην εποχή που ζούμε αφού βομβαρζιζόμαστε καθημερινά με λέξεις όπως κορονοϊός, ακάρεα, γρύπες.
 
 
 
 
 
 
 
Καθαριότητα ίσον προστασία της υγείας μας και ποιότητα ζωής!
 
 
 
 
 
 
 
Θα προσπαθήσω να εξηγήσω με την αμεσότητα που διακρίνει την επιχείρηση μας εδώ και δεκαετίες, την διαδικασία χωρίς επιστημονικούς όρους και λέξεις όπως βιομαζες, βιοεξυγίανση, που ίσως δεν καταλαβαίνει η μπερδεύει τον πελάτη.
 
 
 
 
BHMA 1:
Πρώτα σκουπίζεται η επιφάνεια με δυνατή σκούπα αναρροφήσεις καταρχήν για σκουπίδια και κατά δεύτερον για την απορρόφηση της σκόνης και γενικά όλα αυτά τα μικροσκοπικά πραγματάκια που είναι αόρατα στο μάτι μας και ταλαιπωρούν τόσο πολύ την υγεία μας. Η σκούπα έχει διπλό φίλτρο ένα εκ των οποίων λέγεται HEPA. Και τι σημαίνει αυτό, θα αναρωτηθείτε. Με απλά λογία απορροφούνται όλα, όπως π.χ τα ακάρεα τα λέπια που αφήνει το σώμα μας κτλ και δεν αφήνει τη διασπορά τους στην ατμόσφαιρα. Αγκυλώνονται στο δεύτερο φίλτρο HEPA. Οι κοινές σκούπες από τη μία ρουφάνε από την άλλη διαρκορπάνε. Οπότε καταλαβαίνετε ότι είναι αναποτελεσματικό. Σε αυτό το σημείο θα σας πρότεινα να αγοράζεται σκούπα με φίλτρο HEPA.
 
   
  BHMA 2:
Αφού λοιπόν καθαριστεί σε βάθος από σκόνες και σκουπίδια προχωράμε στο δεύτερο στάδιο. Απλώνουμε το καθαριστικό, φιλικό προς το περιβάλλον στον άνθρωπο και στα ζωάκια. Κατόπιν με υψηλής απορροφητικότητας σκούπας πλύσης απόπλυσης γίνεται η αναρρόφηση μία η δύο φορές, εξαρτάται από την κατάσταση που βρίσκεται ο καναπές η το στρώμα. Για τυχόν λεκέδες και με την ενημέρωση του ειδικού από τον πελάτη για το είδος του λεκέ γίνεται η εφαρμογή του κατάλληλου απορρυπαντικού για την επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος. Για τα στρωματά θα ήθελα να αναφέρω ότι με της εξαιρετικής ποιότητας απορρυπαντικό που χρησιμοποιούμε δεν αφήνει κιτρινίλες αντιθέτως καθαρίζει τις αστοχίες προηγουμένων καθαρισμών.
   
 
BHMA 3:
Είναι έτοιμο το σαλόνι ή το στρώμα σας. Καθαρό απολυμασμένο, άοσμο.
Έτοιμο προς χρήση σε 24 ώρες περίπου.

Μία ενημέρωση θα ήθελα να κάνω μονό. Αν νομίζετε ότι με τα καλύμματα και τα ριχταρια ή τα υποσέντονα για το στρώμα, διατηρείτε το σαλόνι σας - στρώμα καθαρό είστε μακράν γελασμένοι. Ναι δεν λερώνει από λεκέδες ή σκόνη άλλα καθαρός δεν είναι. Αντιθέτως. Τα ακάρεα θέλουν ζέστη και σκοτάδι. Οπότε τι κάνετε; Τα βοηθάτε να πολλαπλασιάζονται. Ένα πολύ καλής ποιότητας βαμβακερό ριχτάρι θα βοηθούσε και ο λόγος είναι ότι αφήνει τον καναπέ-στρώμα να αναπνέει.
 
 
 
 
 
 
 
 
Ενημέρωση και καθαριότητα ίσον υγεία και καλύτερη ποιότητα ζωής.
Κοντά σας για οποιαδήποτε πληροφορία!