2310437000 Μιχαλακοπούλου 14, Καλαμαριά neaxionatiplintiria@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΧΑΛΙΩΝ
Ταπητοκαθαριστήριο Καλαμαριά Θεσσαλονίκη

Είναι αλήθεια ότι αγοράζοντας ένα καλό, ποιοτικά άριστο και πολλές φορές ακριβό χαλί έχουμε κάνει μια επένδυση που σίγουρα θα χρειαστεί φροντίδα, συντήρηση και εξειδίκευση από τα χέρια αυτού που θα καλεστεί να το επιμεληθεί.

Σημαντικός παράγοντας για την συντήρηση και διατήρηση των χαλιών είναι ο τομέας της επιδιόρθωσης. Εάν κάποιο χαλί σας έχει παρουσιάσει φθορές από το χρόνο ή από κάποιο ατύχημα, δεν χρειάζεται απαραίτητα να το αποχωριστείτε. Μπορείτε πολύ απλά να το φέρετε στο ταπητοκαθαριστήριο μας και εμείς θα αναλάβουμε να το επιδιορθώσουμε άμεσα και κυρίως οικονομικά.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Με γνώμονα την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στους πελάτες μας, το ταπητοκαθαριστήριο μας “Νέα Χιονάτη” το οποίο βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνει με σεβασμό και φροντίδα την σωστή και άψογη επιδιόρθωση του χαλιού σας.
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Αλλαγή κρόσια σε ποικιλία σχεδίων
  Αλλαγή ρέλι
  Κολλάρισμα απλό & λάτεξ 
  Επιδιορθώσεις σε χειροποίητα χαλιά από έμπειρους τεχνίτες και χειροποίητα κρόσια
 
Βεβαίως οποιοδήποτε χαλί τυγχάνει επιδιόρθωσης και φροντίδας πέραν των χειροποίητων, είμαστε σε θέση να το αναλάβουμε και να το επαναφέρουμε στην αρχική του μορφή, με γνώμονα πάντα την άριστη ποιότητα επισκευής των χαλιών.

Έτσι, εάν έχουν δημιουργηθεί σκισίματα στις άκρες από τα τινάγματα ή έχουν φθαρεί τα κρόσσια ή τα ρέλια, μπορούμε απλά και με έμφαση στην λεπτομέρεια, να τα αντικαταστήσουμε με ότι εσείς επιθυμείτε, δίνοντας και πάλι ζωή στα χαλιά σας.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και θα έρθουμε δωρεάν στο χώρο για να παραλάβουμε τα χαλιά ή τις μοκέτες σας και να είστε σίγουροι ότι θα τα παραλάβετε καθαρά και σαν καινούργια.