2310437000 Μιχαλακοπούλου 14, Καλαμαριά neaxionatiplintiria@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
 
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ & ΜΟΚΕΤΩΝ
Ταπητοκαθαριστήριο Καλαμαριά Θεσσαλονίκη

Tα χαλιά και οι μοκέτες ζεσταίνουν τους χώρους μας, αλλά και τους ομορφαίνουν. Για να είναι όμως πάντα καθαρά και με ζωντανά - λαμπερά χρώματα, θα πρέπει να πραγματοποιείται τακτική φροντίδα από τους ειδικούς. Ο καθαρισμός των χαλιών και των μοκετών σας, συνίσταται να γίνεται σε μόνιμη βάση κάθε χρόνο για να παρατείνουμε τη ζωή του χαλιού ή της μοκέτας και να τους προσφέρουμε ζωντάνια και τόνωση.

Το ταπητοκαθαριστήριο μας “Νέα Χιονάτη” το οποίο βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, διαθέτοντας εξειδικευμένα μηχανήματα και έμπειρο προσωπικό, μπορεί να αναλαμβάνει τον καθαρισμό των χαλιών ή των μοκετών σας προσφέροντάς σας άψογα αποτέλεσμα. Καθαρίζουμε χειροποίητα χαλιά, μηχανοποιημένα, μοκέτες, πλαστικά, φλοκάτες, ψάθες, δέρματος και οποιοδήποτε άλλο χαλί διαθέτετε. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Πριν ξεκινήσουμε το πλύσιμο των χαλιών σας, πραγματοποιούμε ένα προσεκτικό έλεγχο του κάθε χαλιού, για να προσδιορίσουμε το είδος, την ποιότητα και τυχόν περιοχές με δύσκολους λεκέδες. Έτσι, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε την μέθοδο καθαρισμού που θα χρησιμοποιήσουμε για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Στην συνέχεια προχωράμε στο τίναγμα, το πλύσιμο και το άπλωμα - στέγνωμα τους. Αφού τα χαλιά στεγνώσουν καλά προχωράμε στην συσκευασία και φύλαξή του.
 
 
Με την ολοκλήρωση του καθαρισμού, στο χαλί σας γίνεται ενδελεχείς έλεγχος ώστε να είμαστε σίγουροι ότι θα το παραλάβετε πεντακάθαρο, απαλλαγμένο από λεκέδες και περιττά χνούδια και στεγνό. 

Για όλους τους καθαρισμούς των χαλιών και μοκετών, χρησιμοποιούμε πάντα οικολογικά απορρυπαντικά, φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο τα οποία μπορούν να προσφέρουν ένα λαμπερό αποτέλεσμα αλλά και να απομακρύνουν κάθε λεκέ.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και θα έρθουμε δωρεάν στο χώρο για να παραλάβουμε τα χαλιά ή τις μοκέτες σας και να είστε σίγουροι ότι θα τα παραλάβετε καθαρά και σαν καινούργια.