2310437000 Μιχαλακοπούλου 14, Καλαμαριά neaxionatiplintiria@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
 
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΠΛΩΜΑΤΩΝ & ΚΟΥΒΕΡΤΩΝ
Ταπητοκαθαριστήριο Καλαμαριά Θεσσαλονίκη

Τα παπλώματα και οι κουβέρτες λόγω της υγρασίας που μπορεί να κρατήσουν, μπορούν να γίνουν ένας ιδανικός βιότοπος για σκόνη, ακάρεα και κοριούς.

Ο ξεκούραστος ύπνος σε καθαρά παπλώματα και κουβέρτες, η αποφυγή αλλεργιών που προκαλούνται από ακάρεα και γενικά οι καλές συνθήκες υγιεινής στο σπίτι είναι παράγοντες που συμβάλλουν στην καλή υγεία.

Στο ταπητοκαθαριστήριο μας “Νέα Χιονάτη” το οποίο βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και πιό συγκεκριμένα στην Καλαμαριά, η εμπειρία και η γνώση μας δεν σταματούν στον καθαρισμό των χαλιών και μοκετών σας. Χάρη στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας είμαστε σε θέση να αναλάβουμε τον καθαρισμό των κουβερτών και των παπλωμάτων σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Το έμπειρο και υπεύθυνο προσωπικό μας, κατανοώντας τη δυσκολία επαρκούς καθαρισμού των κουβερτών και των παπλωμάτων στο σπίτι σας, αλλά κυρίως την ανάγκη απολύμανσης τους, καθαρίζει, προστατεύει και φρεσκάρει τα σκεπάσματά σας για να έχετε ένα υγιεινό και άνετο ύπνο.

Χρησιμοποιώντας πάντα οικολογικά απορρυπαντικά, φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο, μπορούμε να καθαρίσουμε παπλώματα (απλά - διπλά), πουπουλένια παπλώματα, κουβέρτες και πλενόμενα μαξιλάρια σε προσιτές τιμές.
 
 
Ο καθαρισμός των παπλωμάτων και κουβερτών γίνεται σε ατομικά επαγγελματικά πλυντήρια - στεγνωτήρια, επιτυγχάνοντας έτσι τον άψογο καθαρισμό και την τέλεια αποστείρωσή τους κατά το στέγνωμα τους με υψηλής θερμοκρασίας ατμό.

Με σεβασμό πάντα στην περιουσία του πελάτη, τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχουμε και τις χαμηλές τιμές μας, έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και θα έρθουμε δωρεάν στο χώρο για να παραλάβουμε τα χαλιά ή τις μοκέτες σας και να είστε σίγουροι ότι θα τα παραλάβετε καθαρά και σαν καινούργια.