2310437000 Μιχαλακοπούλου 14, Καλαμαριά neaxionatiplintiria@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
ΝΕΑ ΧΙΟΝΑΤΗ
Ταπητοκαθαριστήριο - Καθαρισμός Χαλιών & Μοκετών Καλαμαριά Θεσσαλονίκη

Το ταπητοκαθαριστήριο μας “Νέα Χιονάτη” το οποίο βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη με έδρα την Καλαμαριά, όντας ένα από τα παλαιότερα ταπητοκαθαριστήρια στην Θεσσαλονίκη, μπορεί να σας εγγυηθεί για τον ασφαλή και σωστό καθαρισμό των χαλιών και των μοκετών σας άμεσα και κυρίως οικονομικά.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, για περισσότερα από 50 χρόνια, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας για να σας προσφέρει ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες που αφορούν τον καθαρισμό των χαλιών και των μοκετών σας, την επιδιόρθωση των χαλιών σας αλλά και την φύλαξή τους για το χρονικό διάστημα που επιθυμείτε στις εγκαταστάσεις μας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Με έμφαση στην λεπτομέρεια, μπορούμε να φροντίσουμε τα χαλιά σας από τη φθηνότερη μοκέτα έως το ακριβότερο χειροποίητο χαλί με τον απόλυτο σεβασμό που πραγματικά του αξίζει. Βασικό μας μέλημα είναι η άμεση και άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και η ανάπτυξη μακροχρόνιων σχέσης εμπιστοσύνης μαζί του.

Έχοντας ως γνώμονα την προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στον καθαρισμό χαλιών και μοκετών, εξελίσσουμε συνεχώς τις υποδομές του ταπητοκαθαριστηρίου μας και τον μηχανολογικό εξοπλισμό του. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι χαλιά σας βρίσκονται σε καλά χέρια.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, καθώς και οι ασυναγώνιστες τιμές μας αποτελούν μερικούς από τους λόγους που οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται επανειλημμένα και μας προτείνουν.

Όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας του ταπητοκαθαριστηρίου μας εργαζόμαστε σκληρά και μεθοδικά, εξυπηρετώντας τις συνεχείς και αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών μας στην Καλαμαριά και σε όλη την Θεσσαλονίκη.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και θα έρθουμε δωρεάν στο χώρο για να παραλάβουμε τα χαλιά ή τις μοκέτες σας και να είστε σίγουροι ότι θα τα παραλάβετε καθαρά και σαν καινούργια.